69,00 zł
325,00 zł
https://www.wetgiw.gov.pl/nadzor-weterynaryjny/obrot-detaliczny-produktami-otc-na-odleglosc
Wojewódzki Inspektorat Weterynarii w Bydgoszczy
ul. Powstańców Wielkopolskich 10
85-090 Bydgoszcz
tel. 52 339 21 00
CUD MIÓD Z IMBIREM I CYTRYNĄ 1 kg
Opis
Cud miód imbir & cytryna Wasz ulubiony pyszny i rozgrzewający przysmak teraz w MEGA słoiku - powstał między innymi jako alternatywa do kremów śniadaniowych,
jednak w swoim składzie nie posiada żadnych dziwnych składników, substancji czy poprawiaczy smaku! A smakuje obłędnie.
Miód kremowany z dodatkiem owoców i przypraw. Przeciwdziała przeziębieniu
oraz przyjemnie rozgrzewa organizm.
Pamiętaj „jesteś tym co jesz”- a sięganie po CUD MIÓD to nie tylko przyjemność, lecz również samo zdrowie! Nasze miody z dodatkami są połączeniem drogocennego miodu pszczelego ze starannie wyselekcjonowanymi owocami. CUD MIÓD swój wyszukany smak oraz przepiękną barwę zawdzięcza wyłącznie owocom oraz dużej ilości miodu.
CUD MIÓD nie zawiera dodatków do żywności „E”, aromatów, nośników…. barwników, syropu glukozowo-fruktozowego, miodu sztucznego, kwasu cytrynowego, cukru, skrobi modyfikowanej, pektyn, gum itp.
Magiczną moc miodu w połączeniu z imbirem oraz cytryną znają wszyscy. Trio stosowane od wieków w medycynie ludowej wzmacnia organizm, pomaga w zachowaniu zdrowia i dobrego samopoczucia. W takim połączeniu CUD MIÓD IMBIR & CYTRYNA ma działanie rozgrzewające, antybakteryjne, przeciwwirusowe...
Seria limitowana Cud miód imbir & cytryna zawiera w swoim składzie naturalne kawałki imbiru oraz cytryny. Idealnie nadaje się do słodzenia herbaty, zimowo-jesiennych deserów czy wypieków...
Produkty z serii cud miód to prosty skład oraz starannie dobrane dodatki.
Owoce liofilizowane powstają według najnowszych i najzdrowszych metod utrwalania żywności. Produkty poddawane temu procesowi zachowują pełną wartość odżywczą, walory smakowe, zapachowe oraz barwę. Nie potrzebują żadnych dodatków ani konserwantów aby utrzymać swoje właściwości nawet przez kilka lat. Żywność poddawana liofilizacji zostaje zamrożona w temperaturze -50 stopni Celcjusza, a następnie w warunkach próżniowych powstałe kryształki lodu ulegają sublimacji. Końcowy produkt ma wilgotność pozwalającą na długie przechowywanie produktu.
Możliwe rozwarstwianie i zmiana barwy produktu jest procesem naturalnym i nie ma wpływu na właściwości miodu.